Verjaardagsfeestje

VerjaardagsfeestjeVier je verjaardag op de schaatsbaan! Nodig al je vriendjes uit en kom je verjaardag vieren op het ijs.

Voor een verjaardagsarrangement op de schaatsbaan moet je 2,5u tot 3u voorzien. Je spreekt met je genodigden een kwartiertje voor aanvang van het schaatsen af boven in de bar (vb 13.45 u). Vanaf 14.00u kan je dan gaan schaatsen. 

Hou rekening met de leeftijd van de kinderen voor de tijdsduur van het schaatsen. vb: kinderen van 5 tot 7 jaar vinden 1,5 u op het ijs meestal voldoende. Oudere kinderen houden het meestal wel 2u vol.

Na het schaatsen voorzie je nog eens 45min. (15 minuten voor het uitdoen van de schaatsen, 30 minuten voor het eten).

U heeft de keuze uit 2 arrangementen. Beide arrangementen bevatten: toegang schaatsbaan + huren van schaatsen + frisdrank + eten naargelang uw bestelling.

Voor arrangementen tijdens de disco schaatsbeurt rekenen wij een supplement van 1,00 euro per persoon aan. Het is aan te raden om bij een arrangement op zaterdagavond vooraf te eten. 

Raadpleeg onze uurrooster om de juiste schaatsuren te kennen. Klik op het kroontje om te reserveren!

Je kunt kiezen voor het pannenkoeken-arrangement of het hotdog-arrangement. Deze arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen. 

Afrekenen kan je na het feestje contant of via bancontact.

Pannenkoeken arrangement (2 pannenkoeken per persoon) 10,00 euro
Hotdog arrangement (1 maxi hotdog per persoon) 10,00 euro

Je mag zelf taart meebrengen als dessert. Hiervoor rekenen we 0.50 euro per persoon aan voor het gebruik van borden en bestek.

Vul hieronder het reservatie formulier in:

Check de openingsuren

Voeg nog een naam toe

Momenteel hebben wij onze jaarlijkse sluitingsperiode. Op 1 september zijn wij terug open!