Vul het online reservatie formulier in.

Scholen kunnen aan een zeer voordelig tarief komen schaatsen.

Het schooltarief is niet van toepassing tijdens schoolvakanties.

Bekijk de beschikbare uren voor scholen

Scholen betalen slechts 3 euro per leerling (exclusief huren van schaatsen) of 3,50 euro (inclusief huren van schaatsen).


Er kan gereserveerd worden voor de voormiddag, namiddag of beide aan hetzelfde tarief. Tijdens de middagpauze (12u-13u) is het ijs niet beschikbaar wegens training van Olympisch kunstschaatsers Jorik en Loena Hendrickx. Daarna kan de schaatsbeurt verder gezet worden.


Je kan kunst- of hockey schaatsen huren naar keuze.

Begeleidende leerkrachten zijn gratis. Om het schaatsen uitdelen en aannemen snel te laten verlopen, vragen we wel de hulp van 2 leerkrachten. Begeleidende ouders mogen mee komen schaatsen aan hetzelfde tarief als de leerlingen.


De schaatsstoeltjes zijn gratis beschikbaar, doch deze kunnen niet gereserveerd worden.  Voor het gebruik van de schaatsstoeltjes wordt het systeem van de winkelkarretjes gebruikt. Met behulp van muntstukken van 1 € kan je de stoeltjes uit de rekken halen. Na het terugplaatsen van de stoeltjes krijgt u de 1 € terug.


Scholen kunnen hun lunchpakket gebruiken in onze cafetaria mits het verbruik van één consumptie per persoon. Het nuttigen van meegebrachte drankjes is niet toegelaten. Wij raden de scholen aan om tijdig te reserveren.

RESERVEREN

Vul het online reservatie formulier in.

Momenteel hebben wij onze jaarlijkse sluitingsperiode. Op 1 september zijn wij terug open!