Turnhout Tigers

Turnhout Tigers

IJshockey is de snelste en meest opwindende teamsport ter wereld. IJshockey is een van de coolste sporten voor jongeren, een leuke, spannende en snelle sport die teamvaardigheden en zelfvertrouwen opbouwt.

Bij Turnhout Tigers zijn we steeds op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team willen versterken.

Vanaf 5 jaar kan je al starten met ijshockey. Een basis aan schaatsvaardigheid is aan te raden, zo ga je zelf ook meer plezier beleven aan het ijshockey.

Kan ik eens komen proberen?

JA, bij de Turnhout Tigers kan je elke zondag komen oefenen, zo weet je meteen of ijshockey jouw sport is. Kijk hier voor meer uitleg over onze initiatielessen.

Op zondag kan je tot 3 x gratis komen proberen. Je krijgt een ijshockeypak aan van de club en mag mee komen trainen met onze jongste spelers.

 MG 9487

De training vindt plaats elke zondag van 12.45u tot 13.45u. Je komt best een klein uurtje vroeger, zo heb je nog tijd om je uitrusting aan te doen.

Neem een jogging of pyama mee om onder je ijshockey pak aan te doen, douchespullen om je op te frissen na de training en verder je vriendjes, familie en andere toeschouwers.

Wil je graag eens komen proberen, stuur dan eerst een mailtje naar ons, zo kunnen wij er voor zorgen dat er een trainer is voor jou. Heb je nog vragen, stuur ze gerust naar onze webmaster.

Wedstrijden
In het weekend organiseren we elke zaterdag en zondag wedstrijden. Kom zeker eens kijken naar een wedstrijd van het 1e team! IJshockeywedstrijden zijn leuk om te zien en er hangt steeds een toffe sfeer tussen de supporters. 

 

Momenteel hebben wij onze jaarlijkse sluitingsperiode. Op 1 september zijn wij terug open!